België sterk in de Toekomstbeker

01-start-eerste-reeks-65

De Toekomstbeker in Baissieux lokte weer heel wat internationale teams van jeugdrijders. België won niet alleen de Coupe 85cc maar ook het algemeen klassement over alle klassen. Verder vond er ook de finale plaats van het BK Zijspannen.

01-sbk-r1-start

In Magny Cours moesten de Superbikes op zaterdag op een natte baan rijden en ’s zondags op een droge, het resultaat was hetzelfde, Chaz Davies won beide races. Michael van der Mark finishte mooi als tweede op zaterdag.

In Assen was het Brits kampioenschap te gast, dat leverde close racing op met in het nevenprogramma ook veel Nederlanders en Belgen.

In Havelte werd het ONK Enduro weer op gang getrokken. In Lelystad was er de Masters of Supermoto. Verder ook het ONK Grasbaan in Roden en de SOBW Wegrace van Zwolle en veel motorcross.

Cover40.indd

Foto’s Dirk Van Hoydonck & Kawasaki.