Tweede zege op rij voor Max Anstie

08seewer_MG_3756

Het was al een hele tijd geleden dat het WK Motorcross nog eens te gast was in Zwitserland. In Frauenfeld werd op een industrieterrein een nieuwe baan aangelegd die omringd werd door tribunes, die stroomde op zondag helemaal vol om hun landgenoten Jeremy Seewer en Valentin Guillod aan te moedigen.

IMG_0194

Een lach en een traan in het Estse Kivioli bij onze landgenoten naar aanleiding van de Grand Prix Zijspancross. Ben Adriaenssen geraakte geblesseerd en Jan Hendrickx won niet alleen de GP maar is ook de nieuwe WK leider.

De start van de SuperCup - ProCup 1000

Heel wat wegrace nieuws deze week met het WK Endurance in Suzuka, de OW Cup in Hockenheim en de Gamma Racing Days in Assen. Verder ook EK Enduro, Exreme Enduro en veel motorcross.

Cover32.indd

Foto’s Dirk Van Hoydonck, Rik Claeys & Kees Siroo.