Vooruitblik met Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings

Komend weekend gaat in Qatar het wereldkampioenschap motorcross van start. Voor onze voorbeschouwing op het nieuwe seizoen, gingen we op bezoek bij Jeffrey Herlings en overliepen met hem de kalender voor 2016. Daarbij passeren onder meer het vorige seizoen, de tegenstand, de circuits en de toekomst de revue.

Jonathan Rea & Tom Sykes

Volgende week gaat ook het Wereldkampioenschap Superbike en Supersport van start in Phillip Island in Australië, wij blikken alvast even vooruit. De MotoGP rijders waren vorige week al in Australië voor een officiële test, daarvan hebben we ook mooie beelden en een verslag.

Daarnaast is er de jaarlijkse kalenderspecial met alle motorsportkalenders voor 2016 verzameld op een uitneembaar katern. Verder nog Supercross in de States, WK Ijsrace voor landenteams en meer motorsportnieuws.

Cover 8

Foto’s KTM en Kawasaki.