Interview Etienne & Robbie Bax

2016 IMG_0543

In nummer 6 deze week een interview met Etienne en Robbie Bax. De broers uit Bergeijk gaan dit jaar samen van start in het Wereldkampioenschap Zijspancross. We blikken samen met hen terug op hun carrière maar kijken ook vooruit want de broers zijn een interessant project gestart met Yamaha waar ze maar al te graag over vertellen.

01_DSC9248

Er was niet alleen de tweede proef van het Italiaanse kampioenschap in Lamezia Terme (met onder meer Jeremy Van Horebeek) maar ook de traditionele voorjaarswedstrijd van Hawkstone Park waar onder andere Clement Desalle en Kevin Strijbos voor het eerst in actie kwamen.

stoner actie

De MotoGP rijders kwamen terug in actie in Sepang, Maleisië, tijdens de eerste officiële test van het nieuwe seizoen.

In de States was het Wereldkampioenschap Supercross al aan de vijfde wedstrijd toe, Ken Roczen wist er voor het eerst dit seizoen te winnen. Verder ook nog een interview wegracers Marc en Bryan Eusman en het allerlaatste motorsportnieuws.

Foto’s FVH, OffProRacing & Ducati.

Cover06.indd